CC Group

Expertise

 • Microsoft Inzichtelijke rapportages over prestaties, een portaal voor uw klanten, management van documenten: wij richten uw Microsoft-omgeving in.
 • Oracle Een complete oplossing, geintegreerde hardware en applicaties, geleverd door één leverancier, met betere responstijden: de ‘rode stack’ van Oracle biedt uitkomst.
 • JAVA Het JAVA platform heeft zich meer dan bewezen als betrouwbaar ontwikkelplatform en staat bekend als de beste keuze voor onafhankelijke software ontwikkeling.
 •  

Oplossing

 • Consultancy De wensen van de klant staan voorop, geboden oplossingen zijn transparant, bedrijfsdoelstellingen worden gehaald: return on InvestmenT. Zie hier de visie van onze consultants.
 • Managed Services / CLOUD Schaalbaarheid, flexibiliteit, continuiteit: de eisen aan uw ICT-omgeving zijn divers en veelomvattend. En het moet beheerbaar zijn.
 • Development Het ontwikkelen van complexe applicaties, zowel online als offline, is een belangrijke pijler van de CC Group. Hiervoor zijn wij geëquipeerd met een .NET en een JAVA ontwikkelstraat.
 • Projectmanagement Projectmanagement draait om het managen van verwachtingen. Want een project heeft veranderingen in de organisatie tot gevolg. Omgaan met weerstanden doen wij daarom met respect.

Successen

 • Reiswereld Continu in beweging zijn, dat is wat reizen kenmerkt. Reizen vergt steeds weer aanpassing en verandering en tegelijkertijd stabiliteit en zekerheid. Kan dit samengaan?
 • Zorg Klinische zorgprocessen al op orde? En hoe kan zulke privacygevoelige informatie veilig beheerd worden? Via PASS Software.
 • Media Websites van kranten moeten het hebben van snelle plaatsing van nieuwsberichten, die ook snel door veel bezoekers tegelijk kunnen worden gelezen. Daar hebben wij een CMS voor ingericht.
 • Overheden Nederland heeft ruim 17 miljoen inwoners. Onze overheid moet daarom een enorm archiefsysteem hebben om al die gegevens paraat te hebben wanneer nodig. Zo ook het UWV.
Home » Home > Vacatures > Interim Opdrachten

Vacatures

Laatste wijziging: 15-12-2017

Interim Opdrachten

Contractmanager 

Locatie:Oss
Gemeenten zijn verantwoordelijk voor een aantal nieuwe taken in de Zorg. Oss is centrumgemeente voor contractmanagement en inkoop van de WMO-taken (Wet Maatschappelijke ondersteuning) voor 10 gemeenten in Brabant Noordoost-oost. Voor de WMO is het besluit om contractmanagement en inkoop regionaal op te pakken. De werkzaamheden zien er als ...meer info

Technisch Applicatiebeheerder 

Locatie:Groningen
DUO vraagt om een (FB/TAB) OPS'er in de bestaande capaciteit binnen de DevOps-teams. De DevOpsteams zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van meerdere applicaties. De rol van OPS'er in het team is te zorgen voor de implementeerbaarheid en beheersbaarheid van de applicaties. En daarnaast moet de OPS'er bij ...meer info

Senior Functioneel Beheerder 

Locatie:Groningen
De CC Group is per direct op zoek naar een Senior Functioneel Beheerder in ...meer info

Interactie-ontwerper 

Locatie:Groningen
HBO werk- en denkniveau Werkervaring als Interactieontwerp Ervaring met het werken in een agile omgeving Front-end technieken/frameworks (HTML, CSS, javascript) en responsive design Webrichtlijnen Overheid Bekend met human centered design, customer journeys, user stories, scenario’s, screenflows, wireframes en prototypes Ervaring met het ontwikkelen en beschrijven van ...meer info

Senior Functioneel Beheerder 

Locatie:Groningen
De Service-eenheid Klant (SEK) ondersteunt DUO directies bij het leveren van diensten aan externe klanten op alle kanalen.DUO ontwikkelt zich steeds meer als digitale dienstverlener. Hiervoor is steeds meer kennis nodig van digitale dienstverlening en zelfbediening aan de ‘voorkant’ van de klantketen. SEK is een service-eenheid met kennis van ...meer info

BI Architect 

Locatie:Amsterdam
Binnen DNB zijn er verschillende data oplossingen ontstaan die de afnemers van data en analyse mogelijkheden voorzien. Deze oplossingen zijn historisch domein gebonden, maar de behoeftes worden steeds meer domein overstijgend. Er is onderkend dat 1 data oplossing niet in ...meer info
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer u niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer u tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kunt u meerdere criteria selecteren.