CC Group

Expertise

 • Microsoft Inzichtelijke rapportages over prestaties, een portaal voor uw klanten, management van documenten: wij richten uw Microsoft-omgeving in.
 • Oracle Een complete oplossing, geintegreerde hardware en applicaties, geleverd door één leverancier, met betere responstijden: de ‘rode stack’ van Oracle biedt uitkomst.
 • JAVA Het JAVA platform heeft zich meer dan bewezen als betrouwbaar ontwikkelplatform en staat bekend als de beste keuze voor onafhankelijke software ontwikkeling.
 •  

Oplossing

 • Consultancy De wensen van de klant staan voorop, geboden oplossingen zijn transparant, bedrijfsdoelstellingen worden gehaald: return on InvestmenT. Zie hier de visie van onze consultants.
 • Managed Services / CLOUD Schaalbaarheid, flexibiliteit, continuiteit: de eisen aan uw ICT-omgeving zijn divers en veelomvattend. En het moet beheerbaar zijn.
 • Development Het ontwikkelen van complexe applicaties, zowel online als offline, is een belangrijke pijler van de CC Group. Hiervoor zijn wij geëquipeerd met een .NET en een JAVA ontwikkelstraat.
 • Projectmanagement Projectmanagement draait om het managen van verwachtingen. Want een project heeft veranderingen in de organisatie tot gevolg. Omgaan met weerstanden doen wij daarom met respect.

Successen

 • Reiswereld Continu in beweging zijn, dat is wat reizen kenmerkt. Reizen vergt steeds weer aanpassing en verandering en tegelijkertijd stabiliteit en zekerheid. Kan dit samengaan?
 • Zorg Klinische zorgprocessen al op orde? En hoe kan zulke privacygevoelige informatie veilig beheerd worden? Via PASS Software.
 • Media Websites van kranten moeten het hebben van snelle plaatsing van nieuwsberichten, die ook snel door veel bezoekers tegelijk kunnen worden gelezen. Daar hebben wij een CMS voor ingericht.
 • Overheden Nederland heeft ruim 17 miljoen inwoners. Onze overheid moet daarom een enorm archiefsysteem hebben om al die gegevens paraat te hebben wanneer nodig. Zo ook het UWV.
Home » Home > Vacatures > Interim Opdrachten

Vacatures

Laatste wijziging: 18-10-2017

Interim Opdrachten

Technisch Applicatiebeheerder (0202) 

Locatie:Groningen
DUO vraagt om een (FB/TAB) OPS'er in de bestaande capaciteit binnen de DevOps-teams. De DevOpsteams zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van meerdere applicaties. De rol van OPS'er in het team is te zorgen voor de implementeerbaarheid en beheersbaarheid van de applicaties. En daarnaast moet de OPS'er bij ...meer info

Senior Agile Tester (0197) 

Locatie:Groningen
Werkzaamheden -Het opzetten, voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van de geautomatiseerde scherm(regressie)testen- Voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van de integratietest- Voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van geautomatiseerde (regressie)testen- Voorbereiden, uitvoeren en onderhouden van de load en stress testen- Scripten van geautomatiseerde regressie testen- Resultaten verzamelen, analyseren en rapporteren van ...meer info

Specialist Softwareontwikkelaar Java (0192) 

Locatie:Groningen
Java ontwerpen, bouwen en testen. Grote lijnen in de architectuur uitzetten. Meedenken met collega’s en nieuwe oplossingen uitproberen en mee helpen met de ontwikkeling ervan. Java ontwerpen, bouwen en testen. Op korte termijn zijn wij voor een van de Ketens, op zoek naar vervanging van ...meer info

Specialist Softwareontwikkelaar Java (0191) 

Locatie:Groningen
Java ontwerpen, bouwen en testen. Grote lijnen in de architectuur uitzetten. Meedenken met collega’s en nieuwe oplossingen uitproberen en mee helpen met de ontwikkeling ervan. Java ontwerpen, bouwen en testen. Op korte termijn zijn wij voor een van de Ketens, op zoek naar vervanging van ...meer info

Senior Functioneel Ontwerper (0154) 

Locatie:Groningen
Als ontwerper verantwoordelijk voor (het helpen bij) het maken van User stories en het uitdragen van gekozen oplossingen binnen het team. Zelfstandig opstellen van ontwerpen (Use Cases) op basis van requirements en informatieanalyse. Indien nodig stel je de requirements- en informatieanalyse op en bereid je testen voor en ...meer info

Programmeur Technisch Ontwerper (0151) 

Locatie:Groningen
Het beheren van bestaande CA 2E applicaties in een team van ontwerpers, ontwikkelaars en testers. Op korte termijn zijn wij op de Delivery Keten Onderwijsvolgers op zoek naar een Programmeur Technisch Ontwerper (M/V). Je werkt in een team van ontwikkelaars in een beheeromgeving van ...meer info
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer u niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer u tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kunt u meerdere criteria selecteren.