CC Group

Expertise

 • Microsoft Inzichtelijke rapportages over prestaties, een portaal voor uw klanten, management van documenten: wij richten uw Microsoft-omgeving in.
 • Oracle Een complete oplossing, geintegreerde hardware en applicaties, geleverd door één leverancier, met betere responstijden: de ‘rode stack’ van Oracle biedt uitkomst.
 • JAVA Het JAVA platform heeft zich meer dan bewezen als betrouwbaar ontwikkelplatform en staat bekend als de beste keuze voor onafhankelijke software ontwikkeling.
 •  

Oplossing

 • Consultancy De wensen van de klant staan voorop, geboden oplossingen zijn transparant, bedrijfsdoelstellingen worden gehaald: return on InvestmenT. Zie hier de visie van onze consultants.
 • Managed Services / CLOUD Schaalbaarheid, flexibiliteit, continuiteit: de eisen aan uw ICT-omgeving zijn divers en veelomvattend. En het moet beheerbaar zijn.
 • Development Het ontwikkelen van complexe applicaties, zowel online als offline, is een belangrijke pijler van de CC Group. Hiervoor zijn wij geëquipeerd met een .NET en een JAVA ontwikkelstraat.
 • Projectmanagement Projectmanagement draait om het managen van verwachtingen. Want een project heeft veranderingen in de organisatie tot gevolg. Omgaan met weerstanden doen wij daarom met respect.

Successen

 • Reiswereld Continu in beweging zijn, dat is wat reizen kenmerkt. Reizen vergt steeds weer aanpassing en verandering en tegelijkertijd stabiliteit en zekerheid. Kan dit samengaan?
 • Zorg Klinische zorgprocessen al op orde? En hoe kan zulke privacygevoelige informatie veilig beheerd worden? Via PASS Software.
 • Media Websites van kranten moeten het hebben van snelle plaatsing van nieuwsberichten, die ook snel door veel bezoekers tegelijk kunnen worden gelezen. Daar hebben wij een CMS voor ingericht.
 • Overheden Nederland heeft ruim 17 miljoen inwoners. Onze overheid moet daarom een enorm archiefsysteem hebben om al die gegevens paraat te hebben wanneer nodig. Zo ook het UWV.
Home » Home > Vacatures > DICTU Vacatures

Vacatures

Laatste wijziging: 23-07-2018

Interim Opdrachten

Servicedeskmedewerker (201807A263-264) 

Locatie:Zwolle
Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de eindgebruiker en bieden van ondersteuning. Indien mogelijk de call direct op lossen. Registreren van binnenkomende meldingen in de servicemanagement tool TOPdesk. Analyseren van meldingen om eventuele problemen te detecteren en signaleren. Routeren van meldingen naar andere behandellaarsgroepen waar nodig. Voortgangsbewaking van openstaande meldingen. Informeren van ...meer info

Coach Applicatiebeheer(201807A189A) 

Locatie:Assen
DICTU zoekt een coach en coördinator met veel ervaring in applicatiebeheer ter ondersteuning van de verschillende teams. Deze ondersteuning is gericht op het professionaliseren van de informatievoorziening, intake van nieuwe projecten en migraties van de klassieke omgeving naar de nieuwe DICTU-Cloud en het vormgeven van ...meer info

Senior Infrastructuur Engineer IAAS (1807 0182) 

Locatie:Groningen
Als Infrastructuur Engineer op IAAS gebied (Compute, Storage en Netwerk) ben je onderdeel van het beheerteam en verantwoordelijk voor het beheren, controleren en analyseren van de complexe netwerkinfrastructuur van DUO. Je hebt goede basiskennis van IT infrastructuren en architectuur en je bent in staat om samen te werken met ...meer info

Senior BPMA (advanced) developer (2018-STS-3861B(in) 

Locatie:Apeldoorn
Het realiseren van BPM-oplossingen voor diverse opdrachtgevers binnen de Belastingdienst. Het werk bestaat uit de businessprocesmodellering alsmede de realisatie van deze processen en de bijbehorende advanced integrations in BPMA waarbij onderdelen van de overige onderdelen van de IBM-BPM suite gebruikt worden zoals BPMS en ...meer info

Beheerder Infrastructuur App Volumes (1807 0128) 

Locatie:Groningen
Voor DUO Groningen zoeken wij voor de minimale duur van een half jaar een specialist VMware App Volumes op projectbasis. In het project Windows10 worden ca. 3250 Windows 7-werkplekken gemigreerd naar Windows10. Het gaat hier om een VDI-werkplek gebaseerd op VMware Horizon en ...meer info

Wordpress Developer medior/senior (SI201807) 

Locatie:Vertrouwelijk
Wat verwachten we van een WordPress developer? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ...meer info
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer u niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer u tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kunt u meerdere criteria selecteren.