CC Group

Expertise

 • Microsoft Inzichtelijke rapportages over prestaties, een portaal voor uw klanten, management van documenten: wij richten uw Microsoft-omgeving in.
 • Oracle Een complete oplossing, geintegreerde hardware en applicaties, geleverd door één leverancier, met betere responstijden: de ‘rode stack’ van Oracle biedt uitkomst.
 • JAVA Het JAVA platform heeft zich meer dan bewezen als betrouwbaar ontwikkelplatform en staat bekend als de beste keuze voor onafhankelijke software ontwikkeling.
 •  

Oplossing

 • Consultancy De wensen van de klant staan voorop, geboden oplossingen zijn transparant, bedrijfsdoelstellingen worden gehaald: return on InvestmenT. Zie hier de visie van onze consultants.
 • Managed Services / CLOUD Schaalbaarheid, flexibiliteit, continuiteit: de eisen aan uw ICT-omgeving zijn divers en veelomvattend. En het moet beheerbaar zijn.
 • Development Het ontwikkelen van complexe applicaties, zowel online als offline, is een belangrijke pijler van de CC Group. Hiervoor zijn wij geëquipeerd met een .NET en een JAVA ontwikkelstraat.
 • Projectmanagement Projectmanagement draait om het managen van verwachtingen. Want een project heeft veranderingen in de organisatie tot gevolg. Omgaan met weerstanden doen wij daarom met respect.

Successen

 • Reiswereld Continu in beweging zijn, dat is wat reizen kenmerkt. Reizen vergt steeds weer aanpassing en verandering en tegelijkertijd stabiliteit en zekerheid. Kan dit samengaan?
 • Zorg Klinische zorgprocessen al op orde? En hoe kan zulke privacygevoelige informatie veilig beheerd worden? Via PASS Software.
 • Media Websites van kranten moeten het hebben van snelle plaatsing van nieuwsberichten, die ook snel door veel bezoekers tegelijk kunnen worden gelezen. Daar hebben wij een CMS voor ingericht.
 • Overheden Nederland heeft ruim 17 miljoen inwoners. Onze overheid moet daarom een enorm archiefsysteem hebben om al die gegevens paraat te hebben wanneer nodig. Zo ook het UWV.
Home » Home > Vacatures > DICTU Vacatures

Vacatures

Laatste wijziging: 22-09-2018

Interim Opdrachten

IB Co√∂rdinator (201809A107) 

Locatie:Den Haag
In deze functie ondersteun je heel DICTU op alle gebieden van de AVG. Je bent de vraagbaak voor de organisatie voor deze gebieden. De rol van DICTU als ICT Dienstverlener betekent daarnaast dat je veelvuldig overleg en afstemming hebt met het kerndepartement en de verschillende klanten binnen het eigen departement en ...meer info

Lead System Architect (201809A120) 

Locatie:Zwolle
Het programma zaak Gericht Werken / RijksZaak zoekt een ervaren LSA (Lead System Architect) Pega voor inzet binnen klant implementatietrajecten. Werklocatie is naast Zwole, ook met name regio Utrecht. Voor RijksZaak is men bezig met het ontwikkelen van een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken. De dienst wordt ontwikkeld op basis van ...meer info

UX Designer (201809A125) 

Locatie:Assen
Als ervaren UX designer werk je mee aan het ombouwen van een legacy Java EE applicatie naar een webapplicatie met een Angular voorkant en een REST/Java EE achterkant. Je geeft hierbij advies over de layout van de nieuwe front end. Je komt te werken in ...meer info

Performance tester(201809A124) 

Locatie:Den Haag
RVO is belast met het verzamelen en verwerken van subsidieaanvragen. Voor verschillende subsidieregelingen kunnen aanvragen worden ingediend. Er wordt gewerkt aan de oplevering van een nieuw platform (model gedreven/direct executeerbare modellen) waarin continu wijzigende wetten en regels zeer snel kunnen worden doorgevoerd in ...meer info

Servicedeskmedewerker (201809A106) 

Locatie:Zwolle
Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de eindgebruiker en bieden van ondersteuning. Indien mogelijk de call direct op lossen. Registreren van binnenkomende meldingen in de servicemanagement tool TOPdesk Analyseren van meldingen om eventuele problemen te detecteren en signaleren Routeren van meldingen naar andere behandelaarsgroepen waar nodig Voortgangsbewaking van openstaande meldingen Informeren van ...meer info
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer u niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer u tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kunt u meerdere criteria selecteren.