CC Group

Expertise

 • Microsoft Inzichtelijke rapportages over prestaties, een portaal voor uw klanten, management van documenten: wij richten uw Microsoft-omgeving in.
 • Oracle Een complete oplossing, geintegreerde hardware en applicaties, geleverd door één leverancier, met betere responstijden: de ‘rode stack’ van Oracle biedt uitkomst.
 • JAVA Het JAVA platform heeft zich meer dan bewezen als betrouwbaar ontwikkelplatform en staat bekend als de beste keuze voor onafhankelijke software ontwikkeling.
 •  

Oplossing

 • Consultancy De wensen van de klant staan voorop, geboden oplossingen zijn transparant, bedrijfsdoelstellingen worden gehaald: return on InvestmenT. Zie hier de visie van onze consultants.
 • Managed Services / CLOUD Schaalbaarheid, flexibiliteit, continuiteit: de eisen aan uw ICT-omgeving zijn divers en veelomvattend. En het moet beheerbaar zijn.
 • Development Het ontwikkelen van complexe applicaties, zowel online als offline, is een belangrijke pijler van de CC Group. Hiervoor zijn wij geëquipeerd met een .NET en een JAVA ontwikkelstraat.
 • Projectmanagement Projectmanagement draait om het managen van verwachtingen. Want een project heeft veranderingen in de organisatie tot gevolg. Omgaan met weerstanden doen wij daarom met respect.

Successen

 • Reiswereld Continu in beweging zijn, dat is wat reizen kenmerkt. Reizen vergt steeds weer aanpassing en verandering en tegelijkertijd stabiliteit en zekerheid. Kan dit samengaan?
 • Zorg Klinische zorgprocessen al op orde? En hoe kan zulke privacygevoelige informatie veilig beheerd worden? Via PASS Software.
 • Media Websites van kranten moeten het hebben van snelle plaatsing van nieuwsberichten, die ook snel door veel bezoekers tegelijk kunnen worden gelezen. Daar hebben wij een CMS voor ingericht.
 • Overheden Nederland heeft ruim 17 miljoen inwoners. Onze overheid moet daarom een enorm archiefsysteem hebben om al die gegevens paraat te hebben wanneer nodig. Zo ook het UWV.
Home » Home > Vacatures > DICTU Vacatures

Vacatures

Laatste wijziging: 25-05-2018

Interim Opdrachten

Tester DATACAP applicaties (2018-BD-9825B) 

Locatie:Apeldoorn
Binnen STS Ontvangen &Mededelen is het scannen van documenten/digitalisering van papieren stromen gepositioneerd. Ten behoeve van de uitvoering van testwerkzaamheden in het kader van onderhoud en beheer zijn we op zoek naar een senior tester. Het betreft applicaties ter ondersteuning van het primaire proces van ...meer info

ICT-adviseur (1805 0212) 

Locatie:Groningen
Naar aanleiding van een herijking van de cloudstrategie voor een belangrijke business toepassing gaat DUO een migratietraject starten. Met deze migratie worden er cloud diensten (IaaS en PaaS) naar een andere leverancier gemigreerd. Daarnaast worden er nieuwe afspraken gemaakt over beheer, diensten en ...meer info

System Engineer Sybase DBA (2018-DCS-0101) 

Locatie:Apeldoorn
De werkzaamheden betreffen het installeren, configureren, sizen, patchen en monitoren van Sybase DBMSsen. Performance Management, Capacity Planning en Troubleshooting op de Sybase databases zijn onderdeel van de taken. Ontwikkelen van documentatie en handleidingen behoort ook tot de werkzaamheden. Het team DBMS Decentraal verzorgt het lifecyclemanagement en het generiek beheer van ...meer info

IT-architect (2018-BD-9849B) 

Locatie:Apeldoorn
Klantdomein Aangifte Loonheffingen met overview op het gehele applicatielandschap, diverse applicaties en de gehele ketenarchitectuur. Een belangrijk aandachtsgebied binnen Aangifte Loonheffingen is invoering van nieuwe wetgeving WTL: Wet Tegemoetkomingen in het Loondomein.Voor het project WTL zijn we op ...meer info

Functionele Test Co√∂rdinator (2018-GBS-3827B) 

Locatie:Apeldoorn
De SAS Grid architectuur is de motor van het Analytics platform. Alle Belastingdienst onderdelen die op dit moment gebruik maken van de Analytical Workspace Server (AWS+) zullen in 2018 migreren naar dit platform gebaseerd op SAS en Teradata. Deze aanvraag betreft de werkzaamheden van ...meer info

Beheerder Infrastructuur (1805 0175) 

Locatie:Groningen
Doel van deze functie is ondersteuning te bieden op MS SQL vanuit Dev en Ops verantwoordelijkheden. In staat zijn om met de collega’s van het Database team, het MS SQL park van Servers te beheren en te optimaliseren. Daarnaast vanuit life cycle management nieuwe versies van ...meer info

ICT specialist Filenet - Senior (2018-GBS-3834) 

Locatie:Apeldoorn
Als senior ICT specialist ontwikkel je je in de disciplines analyse, design, ontwikkeling, test, implementatie en beheer van applicatieve solutions. Jij helpt mee om de applicaties van de Belastingdienst minder uit maatwerk te laten bestaan en meer samen te stellen op basis van standaard marktoplossingen. Je blijft van ...meer info

Senior Packager (201804A072A) 

Locatie:Den Haag
Doel van het project is het virtualiseren, rationaliseren en uitfaseren van applicaties ten behoeve van de introductie van de nieuwe Cloud Werkplek omgeving die momenteel door de Dictu wordt ontwikkeld. Momenteel komen we in de fase dat het packagen van ...meer info
Vacatures zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer u niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer u tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kunt u meerdere criteria selecteren.